Látogatás a Bükki Nemzeti Parkban

Az alapításának 45. évfordulóját ünneplő Bükki Nemzeti Parkba látogatott dr. Kozma Ákos az alapvető jogok biztosa és dr. Bándi Gyula, a jövő nemzedékek érdekeinek védelmét ellátó biztoshelyettes 2022. április 20-án.
2022. április. 20.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen tartott előadást az ombudsman

Dr. Kozma Ákos "Az alapvető jogok" címmel tartott előadást a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen 2022. április 13-án. A Magyary Zoltán Szakkollégium szervezésében megtartott rendezvényen a szakkollégium tagjai és az egyetem hallgatói vettek részt.
2022. április. 13.

Az Európa Tanács gyermekjogi konferenciáján vett részt az alapvető jogok biztosa

Dr. Kozma Ákos ombudsman 2022. április 7. és 8. között részt vett Rómában az Európa Tanács „Beyond the Horizon: a New Era for the Rights of the Child” címmel megrendezett, magas szintű nemzetközi konferenciáján.
2022. április. 11.

Kétoldalú megbeszélés a Nemzetközi Ombudsmani Intézet elnökével

Dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa 2022. április 5-én online megbeszélést folytatott Chris Field úrral, a Nemzetközi Ombudsmani Intézet – International Ombudsman Institute, IOI – elnökével, Nyugat-Ausztrália ombudsmanjával az Ukrajnából, a háború elől Magyarországra menekülő emberek ügyében.
2022. április. 05.

A magyar–ukrán határszakaszhoz látogatott dr. Kozma Ákos kíséretében a török vezető ombudsman

Dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa kíséretében a magyar–ukrán határszakaszhoz látogatott Şeref Malkoç török vezető ombudsman, valamint Celile Özlem Tunçak, a nők és gyermekek jogaiért felelős ombudsman, hogy az Ukrajnából, a háború elől menekülő emberek ügyében személyesen tájékozódjanak az aktuális helyzetről, fogadásuk körülményeiről és a segítésük érdekében tett intézkedésekről.
2022. április. 01.

Dr. Kozma Ákos látogatása az Osztrák Ombudsmani Testületnél

Az alapvető jogok biztosa 2022. március 28-án Bécsbe látogatott, ahol Werner Amon, az Osztrák Ombudsmani Testület tagja, a Nemzetközi Ombudsmani Intézet – International Ombudsman Institute, IOI – főtitkára fogadta az osztrák hivatal székházában.
2022. április. 01.