Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság állománygyűlésén vett részt dr. Kozma Ákos

2021. augusztus 31-én az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság (OIF) főigazgatói beosztásának átadás-átvétele alkalmából tartott ünnepélyes állománygyűlésen vett részt az alapvető jogok biztosa.
2021. augusztus. 31.

Az EBESZ nemzeti kisebbségi főbiztosát fogadta az alapvető jogok biztosa és a nemzetiségi biztoshelyettes

Hivatalában fogadta Kairat Abdrakhmanovot, az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) nemzeti kisebbségi főbiztosát dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa és dr. Szalayné dr. Sándor Erzsébet, a Magyarországon élő nemzetiségek jogainak védelmét ellátó biztoshelyettes 2021. augusztus 27-én.
2021. augusztus. 27.

Az Egri Főegyházmegye tanévnyitóján tartott előadást az alapvető jogok biztosa

„...Mert jog és kötelesség egymástól soha el nem választhatók...” címmel tartott előadást a gyermekek jogairól a köznevelésben dr. Kozma Ákos ombudsman a mezőkövesdi Jézus Szíve-templomban 2021. augusztus 26-án.
2021. augusztus. 26.

Hatékonyabban érvényesülhet az egyenlő bánásmód követelménye

Az alapvető jogok biztosa intézkedéseivel megteremtette a példamutató működés, a szabályos feladatellátás feltételeit, így a társadalom számára az Egyenlő Bánásmód Hatóság feladatait jogutódként átvevő Alapvető Jogok Biztosa Hivatala eredményesebben tudja biztosítani az egyenlő bánásmód követelményét. Az új szervezeti környezetben jelentősen javult a közpénzügyi helyzet, az Egyenlő Bánásmód Hatóság átszervezésére tett intézkedések pedig indokoltak voltak, ezt a korábbi, 2017–2019 közötti időszakra vonatkozó számvevőszéki ellenőrzés során feltárt hiányosságok is igazolják.
2021. augusztus. 26.

Az Oroszországi Föderáció emberi jogi főbiztosával folytatott online megbeszélést dr. Kozma Ákos

Tatyjana Nyikolajevna Moszkalkovával, az Oroszországi Föderáció emberi jogi főbiztosával folytatott online megbeszélést dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa 2021. augusztus 25-én.
2021. augusztus. 25.

Az államalapítás alkalmából rendezett állami és egyházi ünnepségeken vett részt az alapvető jogok biztosa

Az államalapítás ünnepe alkalmából 2021. augusztus 20-án reggel 8 órakor a Magyar Honvédség díszegysége katonai tiszteletadás mellett ünnepélyesen felvonta Magyarország nemzeti lobogóját a Parlament előtti Kossuth Lajos téren.
2021. augusztus. 22.