null Ombudsmani kezdeményezésre megújult a szentlőrinci lakásotthon

Befejeződött a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató szentlőrinci lakásotthonának korszerűsítése, amely a gyermekotthonok ombudsmani felújítási programja keretében újult meg. Dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa, valamint Farsang Tamás bv. dandártábornok, a büntetés-végrehajtás országos parancsnokának gazdasági és informatikai helyettese 2022. december 22-én látogatást tettek az intézményben és ünnepélyes keretek között átadták a felújított lakásotthont.


 

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága a Mecsekerdő Zrt. közreműködésével egyebek mellett a lakásotthon négy szobájában kicserélte a laminált padlót, elvégezte az intézmény utcafronti kerítésének festését, és az épület teljes körű belső, tisztasági festését. Az otthon lakói számára egy kerti pavilont is építettek az udvaron. 


A korszerűsítés eredményeinek megtekintése mellett a szentlőrinci lakásotthonnak dr. Kozma Ákos ombudsman egyúttal játékokat és ajándékokat is átadott, amelyeket az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala dolgozói gyűjtöttek össze és adományoztak az ott élő gyermekek számára.
 

A www.ajbh.hu oldalon megjelenő képek az Alapvető Jogok Biztosa Hivatalának tulajdonát képezik. Minden jog fenntartva.