Kétoldalú megbeszélés Thaiföld vezető ombudsmanjával

Viddhavat Rajatanunnal, Thaiföld vezető ombudsmanjával, a Nemzetközi Ombudsmani Intézet (IOI) elnökségi tagjával folytatott kétoldalú megbeszélést dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa 2020. február 13-án Bangkokban.
2020. február. 20.

Nemzetközi ombudsmani konferencián tartott előadást az Alapvető Jogok Biztosa

Ombudsmanok a változás alatt álló világban: alkalmazkodás a kihívásokhoz címmel rendeztek nemzetközi konferenciát Bangkokban a thai ombudsmani intézmény létrejöttének 20. évfordulója alkalmából. Dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa a nemzetközi konferencia egyik fő előadójaként – Viddhavat Rajatanun, Thaiföld vezető ombudsmanja, a Nemzetközi Ombudsmani Intézet (IOI) elnökségi tagja meghívására vett részt a tanácskozáson.
2020. február. 20.

A fenntartható export-finanszírozásról folytatott megbeszélésen vett részt a Jövő Nemzedékek Szószólója

A Jövő Nemzedékek Szószólója és a Magyar Természetvédők Szövetsége 2020. február 4-én az érintett döntéshozók, szakértők széles körű bevonásával munkacsoport-megbeszélést tartott „Az export-finanszírozás és környezeti fenntarthatóság” témakörében.
2020. február. 06.

A Nemzeti Emberi Jogi Intézmények Európai Hálózatának magas szintű értekezlete

A Nemzeti Emberi Jogi Intézmények Európai Hálózata (ENNHRI) 2020. február 5-én és 6-án rendezte meg magas szintű értekezletét Brüsszelben.
2020. február. 06.

A Román Ombudsmannál tett bemutatkozó látogatást az Alapvető Jogok biztosa

Dr. Kozma Ákos ombudsman 2020. február 3-án Nagyváradra látogatott, ahol Renate Weber román ombudsmannal, Molnár Zsolt helyettes ombudsmannal és a Román Ombudsmani Hivatal munkatársaival találkozott.
2020. február. 05.

Az Alapvető Jogok Biztosa részt vett a Magyar Rendőrség évértékelő vezetői értekezletén

Az Országos Rendőr-főkapitányság 2020. január 29-én rendezte meg a Rendőrség 2019. évi tevékenységét értékelő vezetői értekezletét Budapesten, a Rendőrségi Igazgatási Központ auditóriumában.
2020. január. 29.