A KÖRMENDI ÉS A SZOMBATHELYI HIVATÁSOS TŰZOLTÓ-PARANCSNOKSÁGON ÉS KATASZTRÓFAVÉDELMI KIRENDELTSÉGEN TETT LÁTOGATÁST AZ OMBUDSMAN

Dr. Kozma Ákos ombudsman 2020. szeptember 25-én a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon, valamint az Igazgatóság két kirendeltségénél és hivatásos tűzoltó-parancsnokságánál – Körmenden és Szombathelyen – tett hivatalos látogatást.
2020. szeptember. 25.

A NEMZETKÖZI GYERMEKMENTŐ SZOLGÁLAT FÓTI ÉLHETŐ JÖVŐ PARK TUDÁSKÖZPONTJÁNAK BEMUTATÁSÁN VETT RÉSZT AZ OMBUDSMAN

Dr. Kozma Ákos is részt vett 2020. szeptember 24-én a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti Élhető Jövő Park Tudásközpontjának bemutatásán.
2020. szeptember. 24.

AZ ORSZÁGOS RENDŐRFŐKAPITÁNNYAL TALÁLKOZOTT AZ ALAPVETŐ JOGOK BIZTOSA

Az Országos Rendőr-főkapitányság Teve utcai székházában fogadta dr. Kozma Ákost 2020. szeptember 23-án dr. Balogh János r. altábornagy, rendőrségi főtanácsos, országos rendőrfőkapitány. A látogatás során az ORFK vezetője és helyettesei tájékoztatást adtak az ombudsmannak a 2020. szeptember 1-én tevékenységét megkezdő iskolaőrségről.
2020. szeptember. 23.

A KIS-BALATON LÁTOGATÓKÖZPONT ÜNNEPÉLYES MEGNYITÓJÁN VETT RÉSZT AZ OMBUDSMAN

Dr. Kozma Ákos is részt vett a Kis-Balaton Látogatóközpont ünnepélyes átadásán 2020. szeptember 22-én Keszthely-Fenékpusztán. A megnyitón beszédet mondott többek között Semjén Zsolt nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes és Nagy István agrárminiszter.
2020. szeptember. 22.

A NAGYKEREKI – BORS II. HATÁRÁTKELŐNÉL TETT LÁTOGATÁST AZ ALAPVETŐ JOGOK BIZTOSA

A magyar–román határhoz, a Nagykereki – Bors II. határátkelőhelyhez látogatott 2020. szeptember 18-án dr. Kozma Ákos ombudsman, akit Dr. Péter Sándor r. ezredes, határrendészeti kirendeltségvezető fogadott.
2020. szeptember. 18.

LÁTOGATÁS AZ ORSZÁGOS IDEGENRENDÉSZETI FŐIGAZGATÓSÁG MENEKÜLTÜGYI ŐRZÖTT BEFOGADÓ KÖZPONT NYÍRBÁTORI TELEPHELYÉN, VALAMINT A SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG IDEGENRENDÉSZETI ŐRZÖTT SZÁLLÁSÁN

Dr. Kozma Ákos 2020. szeptember 18-án az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság (OIF) Észak-alföldi Regionális Igazgatóság debreceni központjában tett látogatást, ahol dr. Kiss Attila r. dandártábornok fogadta az alapvető jogok biztosát. A látogatás során az ombudsman részletes tájékoztatást kapott az OIF szervezetéről és működéséről, valamint az intézmény által a koronavírus-járvány megelőzése érdekében tett intézkedésekről. A látogatás végén az alapvető jogok biztosa megismerkedett az ügyfélszolgálat működésével is.
2020. szeptember. 18.