Határvadászok eskütételén vett részt dr. Kozma Ákos

Az első szerződéses határvadászok ünnepélyes eskütételén vett részt dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa 2022. szeptember 9-én Budapesten.
2022. szeptember. 09.

Az EBESZ ODIHR konferenciáján vett részt az alapvető jogok biztosa

Dr. Kozma Ákos ombudsman 2022. szeptember 5-én részt vett Varsóban az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Hivatala (ODIHR) által az emberi jogok és szabadságjogok tárgykörében szervezett konferencián.
2022. szeptember. 05.

A Büntetés-végrehajtási szervezet vezetőinek tartott szakmai értekezletet dr. Kozma Ákos

Az elmúlt évek büntetés-végrehajtási intézetekben tett látogatásainak tapasztalatait összegezte a büntetés-végrehajtási szervezet vezetői számára tartott szakmai értekezleten az ombudsman 2022. szeptember 2-án Budapesten.
2022. szeptember. 02.

Határvadászképzésen tartott előadást dr. Kozma Ákos Szegeden

A szerződéses határvadászok képzésén az alapjogok érvényesüléséről tartott előadást dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa 2022. szeptember 1-jén Szegeden. Az ombudsmant dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, Csongrád-Csanád megye rendőrfőkapitánya fogadta.
2022. szeptember. 01.

A hercegszántó-hódunai határszakaszon tett látogatást az alapvető jogok biztosa

Dr. Kozma Ákos ombudsman a hercegszántó-hódunai határszakaszon tett látogatást 2022. szeptember 1-jén. Az alapvető jogok biztosa Arató László r. ezredes, rendőrségi főtanácsos, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóságának vezetője, Kopcsik Károly bv. dandártábornok, bv. főtanácsos, a Szegedi Fegyház és Börtön parancsnoka, valamint Vlasich Gábor bv. őrnagy, a NOSTRA Kft. megbízott ügyvezetője és dr. Wildner Domonkos, az AJBH rendészeti igazgatója kíséretében megtekintette a biztonsági határzár megerősítését.
2022. szeptember. 01.

Határvadászképzésen tartott előadást az alapvető jogok biztosa

A szerződéses határvadászok képzésén az alapjogok érvényesüléséről tartott előadást dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa 2022. augusztus 31-én Nyírbátorban. Az ombudsmant Farkas József r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye rendőrfőkapitánya, valamint Usztics Attila r. alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság Oktatási és Kiképzési Alosztály vezetője fogadta.
2022. augusztus. 31.