Ombudsmani kezdeményezésre megújult a szentlőrinci lakásotthon

Befejeződött a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató szentlőrinci lakásotthonának korszerűsítése, amely a gyermekotthonok ombudsmani felújítási programja keretében újult meg. Dr. Kozma Ákos, az alapvető jogok biztosa, valamint Farsang Tamás bv. dandártábornok, a büntetés-végrehajtás országos parancsnokának gazdasági és informatikai helyettese 2022. december 22-én látogatást tettek az intézményben és ünnepélyes keretek között átadták a felújított lakásotthont.
2022. december. 22.

A Baranya Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben tett látogatást dr. Kozma Ákos

Dr. Kozma Ákos és munkatársai az Optional Protocol to the Convention Against Torture (OPCAT) Nemzeti Megelőző Mechanizmus (NMM) keretében helyszíni ellenőrzést végeztek a Baranya Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben 2022. december 15-én.
2022. december. 15.

A szentlőrinci lakásotthon felújítását tekintette meg az ombudsman

A Szeged-Csanádi Egyházmegye Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató Baranya Megyei Gyermek- és Lakásotthoni Hálózat szentlőrinci lakásotthonának felújítását tekintette meg dr. Kozma Ákos 2022. december 15-én.
2022. december. 15.

Az alapvető jogok biztosa megtekintette a Veszprém-gyulafirátóti Befogadó Gyermekotthon felújításának első ütemét

Dr. Kozma Ákos ombudsman 2022. december 13-án megtekintette a Veszprém-gyulafirátóti Befogadó Gyermekotthon felújítási munkálatait.
2022. december. 13.

A Vértesszőlősi Lakásotthonban tett látogatást dr. Kozma Ákos

A Szeged-Csanádi Egyházmegye Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató Vértesszőlősi Lakásotthonába látogatott az alapvető jogok biztosa 2022. december 13-án. Az ombudsmant András Katalin, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató általános főigazgató-helyettese és Zele István intézményvezető fogadta.
2022. december. 13.

Az ombudsman és helyettesei átadták az idei Justitia Regnorum Fundamentum díjakat

Az alapvető jogok biztosa és helyettesei ünnepélyesen átadták a Justitia Regnorum Fundamentum díjakat 2022. december 9-én.
2022. december. 09.